APN subvencionirani krediti

INFORMIRANO, BRZO I BEZ STRESA DO APN KREDITA

Najjeftinija opcija
Ako ste svakako odlučili kupiti ili izgraditi nekretninu putem kredita, subvencionirani krediti su optimalno rješenje, čak i uz povećane cijene nekretnina, za koje ne očekujemo skori pad.
Takozvani APN krediti su najjeftiniji način financiranja: kamatne stope su povoljnije i više od 25% od redovnih, a uz to država vam subvencionira 30-51% mjesečnog anuiteta/rate.
Uračunamo li subvenciju, ovisno o trajanju, ukupna efektivna kamatna stopa za samca spušta se i ispod 2%. Imate li djece ili se rode tijekom subvencije, efekt može biti gotovo kao da ste uzeli beskamatni kredit!
Napominjemo da maksimalan iznos kredita može biti i najčešće jest veći od 100.000 eura!

Brže, informiranije, sigurnije i besplatno
Ako još uvijek niste našli „svoju“ nekretninu, tek se spremate odabrati banku ili ste „zapeli“ u realizaciji, zbog skorog početka natječaja, morat ćete proces ubaciti u višu brzinu. U tome će vam specijalisti Pro grupe najbolje pomoći.
Pro grupa je kroz 20-godišnje iskustvo u bankarstvu oformila specijalizirani tim 30 iskusnih bankara – posrednika i kolega iz podrške, koji vas stručno vode kroz cijeli proces realizacije kredita.
Za klijente su besplatni, jer ih kao ovlašteni vanjski kanal posrednike plaćaju isključivo banke, što je regulirano i licencom pri HNB-u.

Savjeti od najiskusnijeg tima za APN natječaje
Jedna od čestih iluzija je da klijenti mogu birati banku, a u praksi velika razlika među bankama, oko uvjeta odobrenja kredita, zapravo određuje koja će banka za vas biti najbolja.
U ovom natječaju kamatne stope vrlo su slične i najčešće nisu presudne.
Bitne razlike su u procjeni kreditne sposobnosti, maksimalnom iznosu kojeg možete dobiti u različitim bankama s istom plaćom, procjeni nekretnina, obvezama prijenosa plaće, osiguranjima te raznim drugim (ne)fleksibilnostima. Još su veće razlike kod onih koji uzimaju kredite za izgradnju. Te detalje klijent ne može znati sve do faze kada je prečesto već kasno.

Sve na jednom mjestu – za cijelu Hrvatsku
Zamislite da postoji jedno mjesto na kojem imate analizu gotovo svih banaka, svih uvjeta i pripremu prilično zahtjevne dokumentacije za APN. Podršku od početne ideje „kupujem stan“, provjere nekretnine, do odabira banke, ali i konkretne poslovnice i bankara koji će najbrže odobriti unaprijed pripremljen predmet…
Također, zamislite da imate podršku, kroz koju ćete dobiti odgovor na sva pitanja, ali i praćenje gdje vam je predmet, u kojoj je fazi, kako biste imali ispravna očekivanja oko datuma odobrenja, koja onda možete komunicirati prodavatelju.
Upravo takvu uslugu već godinama besplatno možete dobiti odlučite li se kredit rješavati uz pomoć tima dokazanih, educiranih i iskusnih specijalista – bankara, koje ima samo Pro grupa.
Javite nam ispunjavanjem kreditnog upitnika ili klasično, telefonima i e-mailom na rubrici kontakt.

Komplet usluga koje pružamo klijentima, a koje nas ujedno i razlikuju od konkurencije
 • besplatna pomoć u planiranju osobnih financija
 • pronalazak odgovarajućeg kredita iz široke ponude banaka
 • izračun i provjera kreditne sposobnosti u koordinaciji sa predloženom bankom
 • ispunjavanje i prikupljanje dokumentacije i niza potvrda za podnošenje zahtjeva za kredit
 • kompletiranje, provjera i odnošenje zahtjeva za kredit u banku, koordinacija s bankom, izvještavanje klijenta o statusu predmeta
 • racionalizacija i konsolidiranje svih kreditnih obveza
 • pomoć neurednim klijentima - refinanciranje i zatvaranje prethodnih kredita, ovrha, dugova i blokada
 • postprodajni procesi: informiranje o uslugama banke; pomoć pri naplati; savjetovanje o pravima i obvezama prema banci
 • poslovi zastupanja / distribucije pri ugovaranju osiguranja potrebnog za kredit (police se odrađuju u kompletu uz zahtjev za kredit)
 • odabir najpovoljnijeg osiguranja
 • priprema dokumentacije i savjetovanje pri kupnji i adaptaciji nekretnina

Zovite odmah naše telefone: 091 6444 151, 091 6444 155, 091 6444 080, 091 6444 150 ili se prijavite preko online zahtjeva u nastavku:

Online upit za kredit

Javite nam kakav kredit želite ispunjavanjem kratkog neobvezujućeg upitnika.
Nazvat ćemo Vas najkasnije sljedeći radni dan i predložiti odgovarajući kredit iz širokog spektra hrvatskih banaka.