O nama

Ljudi koji stoje iza ideje PROfesionalnog savjetovanja

Pro grupa, odnosno društva Pro savjetovanje, Pro intermedius i Pro zastupanje, temelje se na 20-godišnjem iskustvu posredovanja u odabiru najboljeg financiranja (kreditiranja), odnosno osiguranja za građane i tvrtke.

Prepoznatljivi smo po profesionalnom i angažiranom pristupu svakom klijentu, što je do sada rezultiralo tisućama zadovoljnih klijenata čije su nam preporuke dokaz ovih tvrdnji.
Tu istu profesionalnost, entuzijazam i aktivno djelovanje u cilju postavljanja kreditnog posredovanja i zastupanja u osiguranju na viši nivo prepoznaju naši ključni partneri na financijskom tržištu.
Pogledajte neke od video klipova sa TV-a: YouTube kanal Pro grupe.

Naša Misija

Želimo biti prepoznatljivi po profesionalnoj i odgovornoj analizi i pomoći klijentima prilikom posredovanja u kreditiranju te pronalaženju optimalnog rješenja za osiguranja i druge štedno-ulagačke financijske proizvode.

Usklađenost sa zakonom

Pro savjetovanje d.o.o. je licencirano za posredovanje u potrošačkim kreditima od strane Ministarstva financija i za stambeno potrošačko kreditiranje od HNB-a, kao i Pro intermedius d.o.o. te smo u smislu Zakonâ o (stambenom) potrošačkom kreditiranju uskladili interne procedure i poslovanje kako bi slijedili i primjenjivali identičan pravilnik kao i banke i ostali vjerovnici.
Agencija Pro zastupanje je ovlaštena za zastupanje u osiguranju od strane HANFA-e, a naši zaposlenici i osobno imaju položen ispit i licencu za zastupnika u osiguranju.

Naše interne procedure i pravilnici osim usklađenosti sa navedenim zakonima prate i Zakon o zaštiti osobnih podataka, GDPR uredbu te poslovnu i „bankarsku“ tajnu sa svakom bankom s kojom imamo potpisan ugovor. Na taj način našim poslovnim partnerima i klijentima garantiramo najvišu razinu usluge.

Pravilnike o organizaciji obrade osobnih podataka možete vidjeti klikom na linkove:
Pro savjetovanje | Pro intermedius | Pro zastupanje
Politike zaštite osobnih podataka možete vidjeti klikom na linkove:
Pro savjetovanje | Pro intermedius | Pro zastupanje
Podatke i informacije sukladno Zakonima o potrošačkom i stambenom potrošačkom kreditiranju pogledajte na stranici: Krediti

Glavni ured: Radnička (Zaharova 5)